PROMOTIE 50 DE LEI PENTRU GENTILE CARE NU BENEFICIAZA DEJA DE REDUCERE›
LIVRARE IN 24 - 48 DE ORE!!! ›
 LIVRARE GRATUITA  IN TOATA TARA*  *

Despre Noi


In spatele fiecarui brand, in culisele fiecarei afaceri stau oameni.

 

Insa nu toti oamenii sunt la fel. Noi, cei de la Ideal Boutique, avem o filosofie de business foarte simpla și axata pe client in totalitate.

Pentru a face cat mai multi oameni fericiti, varietatea este cuvantul de ordine in cadrul magazinului nostru online. Am incercat de-a lungul timpului sa rafinam gama de produse, așa incat ea sa satisfaca nevoile și sa indeplineasca cerintele tuturor clientilor.      

Ideal Boutique a pornit de la ideea de a oferi o gama de produse care sa incante cumparatorii și sa-i ajute sa se identifice cu piesele pe care le poarta.

Tocmai de aceea, la Ideal Boutique veti putea gasi:

·        Genti rafinate, disponibile intr-o paleta impresionanta de culori

·        Portofele moderne sau cu design clasic

·        Curele ce emana veselie sau eleganta

·        Umbrele multicolore


Toate produsele noastre sunt mestesugite cu grija din piele naturala, simpla sau stantata, pentru a exprima sentimente de bucurie si rafinament.

De asemenea, in sezonul rece, vestele sau hainele de blana sunt alegerea perfecta pentru un look cu adevarat "wow". Frumos faurite, acestea au grija sa va protejeze si sa va faca sa aratati cu adevarat speciale.

 

Ideal Boutique este alegerea potrivita cand vine vorba de imbogatirea garderobei cu genti si accesorii de cea mai inalta calitate. Ne dorim sa oferim clientilor o experienta speciala, respectand  in acelasi timp legislatia in vigoare.

 Societatea noastra, Bio-Magnum, este inscrisa la ANSPDCP sub numarul de inregistrare 26155. Iar in conformitate cu legea 677/2001, respectam si promovam o atitudine etica fata de colaboratorii si clientii nostri. Respectarea datelor cu caracter personal este garantata!