PROMOTIE 50 DE LEI PENTRU GENTILE CARE NU BENEFICIAZA DEJA DE REDUCERE›
LIVRARE IN 24 - 48 DE ORE!!! ›
 LIVRARE GRATUITA  IN TOATA TARA*  *

Politica de Confidentialitate

Politica de Confidentialitate

S.C. BIO-MAGNUM S.R.L. in calitate de autor, propietar si administrator al site-ului web www.idealboutique.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal al fiecarei persoane care acceseaza site-ul web in vederea efectuarii de comenzi online.

S.C. BIO-MAGNUM S.R.L. respecta legea nr. 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, fiind inscrisa sub nr. 26155 in registrul de evidenta a ANSPDCP.

In conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004, privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, SC BIO-MAGNUM SRL are obligatia de a administra in totala siguranta si numai pentru scopurile prezentate datele personale care ne sunt furnizate.

Societatea noastra se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate prin intermediul site-ului 
www.idealboutique.ro,  asa cum prevad dispozitiile legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

Orice informatie furnizata de cumparatori sau vizitatori va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de S.C. BIO-MAGNUM S.R.L. in conformitate cu scopurile mentionate.

Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date ori aveti intrebari cu legatura la confidentialitatea datelor, ne puteti contacta / notifica oricand, utilizand datele de contact existente pe site.

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate, va rugam sa nu ni le furnizati.
 

2. Scopul colectarii datelor

  • oferirea serviciilor solicitate de dumneavoastra;
  • pentru a va confirma serviciile pe care le-ati comandat in sistem on-line si a va furniza informatii suplimentare cu privire la acestea;
  • transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;
  • pentru activitati specifice departamentului de Resurse Umane, in situatia in care sunteti interesati sa faceti parte din echipa S.C. BIO-MAGNUM S.R.L. si ati trimis un CV catre departamentul Resurse Umane prin intermediul site-ului.

S.C. BIO-MAGNUM S.R.L. nu va dezvalui unei terte parti niciuna dintre datele dumneavoastra (informatii personale sau informatii optionale) fara acordul dumneavoastra, cu exceptia cazului in care avem convingerea, de buna credinta, ca legislatia ne impune acest lucru sau ca acest lucru este abslut necesar pentru protejarea drepturilor sau a proprietatii societatii noastre.

3. Securitatea datelor colectate si procesate
S.C. BIO-MAGNUM S.R.L. utilizeaza metode si tehnologii de securitate avansate, impreuna cu politici stricte aplicate salariatilor si procedurilor de lucru, incluzand auditul periodic pentru a proteja datele cu caracter personal, colectate si procesate conform prevederilor legale aflate in vigoare. 

Echipamentul de tip server pe care este gazduit site-ul web prin intermediul caruia colectam date cu caracter personal este protejat atat in cadrul accesului fizic cat si in cadrul  accesului de la distanta (limitat), fiind instalat intr-un centru de date si supus periodic unui audit de securitate.
Depunem toate eforturile rezonabile si justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci cand  este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate.