PROMOTIE 50 DE LEI PENTRU GENTILE CARE NU BENEFICIAZA DEJA DE REDUCERE›
LIVRARE IN 24 - 48 DE ORE!!! ›
 LIVRARE GRATUITA  IN TOATA TARA*  *

Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII

Introducere

Folosirea, vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.idealboutique.ro reprezinta automat acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub imperiul  carora sunt furnizate aceste servicii. Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre vanzator, fara a fi necesara notificarea in prealabil a utilizatorului, cu singura conditie ca acestea sa respecte legislatia in vigoare. Termenii si conditiile vor fi publicate permanent pe site-ul www.idealboutique.ro si actualizate de fiecare data cand va fi cazul.

 

1. Returnarea produselor

In conformitate cu prevederile OUG nr. 34/2014, consumatorul/cumparatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la produsul achizitionat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Prevederile OUG nr. 34/2014 se aplica in cazul achizitionarii de produse de pe site-ul www.idealboutique.ro, utilizand tehnicile de comunicare la distanta, cu livrare prin servicii de curierat rapid sau prin servicii postale.


Conditii de returnare a produselor

·       Nu vor fi acceptate spre a fi returnate produsele deteriorate, rupte, care prezinta urme de modificari fizice, care prezinta urme de uzura sau folosire, lovituri, taieturi, miros de parfum sau deodorant, zgarieturi, ciobituri etc.

·       Pentru a putea fi acceptat la returnare produsul trebuie sa fie trimis in ambalajul original, sa aiba toate etichetele originale intacte, asa cum au fost asezate de catre producator.

·       Nu se accepta pentru returnare produse care prezinta deteriorari ale ambalajului original sau care au lipite pe ambalajul original etichete, banda adeziva etc.

·       Odata cu produsele vor fi transmise si documentele care au insotit produsele, fara acestea returul fiind imposibil de aceeptat.

·       Este responsabilitatea clientului sa ambaleze produsele astfel incat sa nu fie deteriorate in cursul transportului.

 

Procedura de returnare a produselor:

·       Se transmite un email la comenzi@idealboutique.ro (cu subiectul “Returnare produse”), in care se ataseaza Formularul de retur. (se descarca de aici)

·       Vanzatorul va transmite cumparatorului un email prin care se va accepta efectuarea returului.

·       Dupa ce se primeste mailul de confirmare a acceptului returului se va putea transmite coletul la adresa indicata in email.

·       Dupa primirea produselor returnate si verificarea starii lor se va inapoia contravaloarea produselor returnate, in cel mult 14 zile de la data receptiei produselor.

·       Suma inapoiata nu va include cheltuielile de transport tur/retur, cheltuieli care sunt suportate de client.

·       Contravaloarea marfii returnate va fi restituita in 14 zile din momentul efectuarii returului, prin cont bancar (notati contul IBAN in spatiul corespunzator pe documentul de restituire) sau prin mandat postal (adresa de expediere trebuie sa corespunda cu cea din buletinul dumneavoastra).

·       NU SE ACCEPTA COLETELE RETUR CU PLATA RAMBURS. Cheltuielile cu transportul tur/retur sunt suportate in totalitate de catre cumparator (exceptie facand doar cazurile in care vanzatorul are anumite oferte speciale care sunt specificate).


 

2. Renuntare la o comanda deja efectuata

Renuntarea la un produs cumparat este valabila doar pentru persoanele fizice.

Returnarea se poate face doar o singura data pentru un produs, in conditiile art. 4 alin.1 lit b) din O.U.G. nr. 174/2008, publicata in MOF nr. 795 din 27/11/2008. In toate cazurile returnarii/inlocuirii produselor ca urmare a renuntarii la achizitie, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre cumparator.

Anularea unei comenzi se face prin e-mail la comenzi@idealboutique.ro  (la subiect se va trece “Renuntare comanda”) in cel mai scurt timp posibil.

Daca produsele au fost preluate de transportator se va urma procedura asa cum este descrisa la capitolul Procedura returnare produse.

Daca produsele nu au fost preluate de transportator anularea comenzii va fi facuta de catre vanzator fara niciun cost suplimentar pentru cumparator.

Daca se constata ca, fara a anunta in prealabil, cumparatorul refuza primirea comenzii, vanzatorul va face toate diligentele necesare recuperarii costului de transport tur/retur.

 

3. Garantia produselor

www.idealboutique.ro ofera garantie produselor comercializate in conformitate cu Ordonanta 21/1992 si Legea 449/2003.

 

4. Marimile produselor

Toate produsele comercializate pe www.idealboutique.ro au etichetele de marime din tara de origine. Datorita faptului ca produsele sunt importate, marimile produselor sunt diferite si nu corespund in toate cazurile cu marimile romanesti.

Va rugam ca atunci cand alegeti masura produselor sa consultati corespondenta cu marimile romanesti.

 

5. Declinarea responsabilitatii

In conformitate cu legislatia romaneasca in vigoare, magazinul www.idealboutique.ro  nu are nicio responsabilitate privitor la:

·       intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului/postei sau altor motive.

·       deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.

·       informatiile eronate furnizate de cumparator.

·       posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea site-ului sau prin primirea de e-mail-uri cu strict caracter informativ sau promotional.

·       neplacerile create de intreruperea accesului pe site datorate furnizorului de servicii internet (ISP).

·       continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge pe site.

 

6. Copyright

www.idealboutique.ro  impreuna cu toate informatiile si intreg continutul site-ului sunt proprietate a companiei S.C. Bio-Magnum S.R.L. 

Folosirea sub orice forma si in orice scop a materialelor publicate pe site, fara acordul S.C. Bio-Magnum S.R.L. se pedepseste conform legislatiei romanesti in vigoare.

 

7. Litigii

Orice litigiu care apare intre vanzator si cumparator va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit rezolvarea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.

 

8, Proprietate

 www.idealboutique.ro este proprietatea S.C. BIO-MAGNUM S.R.L.

·       Sediu social: Chiajna, str. Vlad Tepes, nr. 123A, jud. Ilfov

·       Email: comenzi@idealboutique.ro

·       Reg. Com: J23/4423/2015

·       Cod fiscal: RO 35324727

·       Tel: 0742011988

  

TRANSPORT

Transportul produselor comandate se face prin curier rapid si ajunge la dvs. in 24 sau 48 ore, in functie de localitatea unde va aflati, iar daca locuiti in Bucuresti, putem stabili un punct de intalnire, astfel reusind sa economisiti taxele de transport. 

In conditiile in care ati ales plata ramburs, la primirea coletului trebuie sa achitati contravaloarea comenzii si, in functie de valoarea acesteia, a transportului.